STRAHINJA SAMARDŽIĆ DONEO JUNIORSKO SREBRO IZ BANJALUKE: Bokser pančevačkog Profesionalca u polufinalu savladao šampiona Petra Sandića FOTO

09:04

28.02.2023

Podeli vest:

BK „Profesionalac”

Bokser Strahinja Samardžić iz pančevačkog Boks kluba „Profesionalac”, osvojio je srebrnu medalju, u kategoriji junira do 57 kg, na „Juniorskoj i Omladinskoj zlatnoj rukavici”, održanoj u Banjaluci od 23. do 26. februara.

Na ovom turniru učestvovali su bokseri iz 9 zemalja.

BK „Profesionalac”

Strahinja je u polufinalu savladao aktuelnog šampiona Srbije Petra Sandića.

BK „Profesionalac”

U finalu, u izjednačenoj i do kraja neizvesnoj borbi, Strahinja je pretrpeo poraz od Ognjena Antića takođe aktuelnog šampiona Srbije i svetskog prvaka u kik boksu. Ognjen Antić proglašen za najboljeg boksera ovog turnira, osvojio je zlatnu juniorsku rukavicu.

BK „Profesionalac”

Strahinji je ovo bilo prvo učešće na ovako velikom medjunarodnom turniru. On je ove godine iz kadeta prešao u juniore, krenuo uzlaznom putanjom, i mi se nadamo da će tako i nastavit, kažu u klubu „Profesionalac”.

BK „Profesionalac”

Sportiste Bokserskog kluba „Profesionalac” za vikend 4. i 5. marta očekuje pojedinačno prvenstvo Vojvodine. Nadaju se da ponoviti rezultat postignut na prvenstvu Beograda gde su bili najbolji. Na tom prvenstvu učestvovali su sa 6 boksera i osvojili 6 zlatnih medalja.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.