JOŠ JEDNA ZLATNA MEDALJA ZA MARKA NINKOVIĆA! Ubedljiva pobeda u kategoriji mlađih juniora, Iva Rakonjac osvojila bronzu! FOTO

13:58

27.02.2023

Podeli vest:

Pančevac

Marko Ninković je ubedljivo pobedio u kategoriji mlađih juniora pištoljem, a Iva Rakonjac je treća mlađa juniorka puškom.

Pančevac

Proteklog vikenda je u Smederevu održano drugo kolo Kupa SS Srbije za mlađe kategorije u disciplinama vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je nastupilo osam takmičara Streljačke družine „Pančevo 1813“.

Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju u kategoriji mlađih juniora pištoljem, sa ubedljivim rezultatom od 562 kruga i osvojio još 12 bodova za učešće u Finalu Kupa.

Iva Rakonjac je osvojila bronzanu medalju u kategoriji mlađih juniorki puškom, sa visokim rezultatom od 395 krugova, i osvojila novih 8 bodova za učešće u Finalu Kupa. Tri boda je osvojio i pionir Jovan Kondić za osmo mesto u disciplini pištoljem sa rezultatom od 173 kruga. Nastupili su i Ognjen Bunčić sa 479 krugova pištoljem i 548 puškom, i Nemanja Đorđević sa 509 krugova pištoljem i 551 puškom.

Pančevac

Priliku za osvajanje novih bodova će imati mladi strelci na trećem kolu 11.marta u Nišu, gde će se održati 18.marta, i Finale Kupa SS Srbije.

(Pančevac/S.Veljković)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.