POVREĐEN PEŠAK U SAOBRAĆAJKI KOD PRUŽNOG PRELAZA U PRVOMAJSKOJ ULICI Hitna povređenog zbrinula i prevezla do pančevačke bolnice

09:00

27.02.2023

Podeli vest:

Pančevac

Kod pružnog prelaza, u Prvomajskoj ulici, dogodio se saobraćajni udes u kom je povređen pešak. Nakon zbrinjavanja, Hitna služba povređenog je prevezla do Opšte bolnice Pančevo, navodi se u saopštenju Doma zdravlja.

Ekipe Hitne, u danu za nama, imale su 20 kućnih poseta, 10 transporata u gradu i 7 van grada. U pratnji lekara dvoje dece prevezeno je na Univerzitetsku dečju kliniku „Tiršova”, jedno zbog bronhitisa, a jedno  zbog poremećaja svesti.

Pomoć je na javnom mestu ukazana pacijentu kom je pozlilo usled visokog pritiska i osobi koja je prilikom pada povredila kuk, stoji u saopštenju Doma zdravlja Pančevo.

Pomoć je u ambulanti Hitne, u danu za nama, zatražilo trideset osmoro odraslih i osmoro dece. Stariji su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, temperature i bolova različite etiologije, a deca zbog povišene temperature, prehlade i stomačnih tegoba.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.