AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Crnče i Tigrastog

14:06

25.02.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”.

Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

Crnče

Ova mlada ženkica pronađena je nedavno u Ulici Vladimira Žestića u našem gradu. Imala je povređenu zadnju nogu, ali je povreda sanirana, ona se trenutno oporavlja i uskoro će biti kao nova. Nakon toga ova lepojka biće sterilisana, vakcinisana i obeležena mikročipom.
Izuzetno je umiljata, voli da se mazi i češka, a deli sudbinu svojih komšija iz boksova u gradskom prihvatilištu i sanja o toplom domu i boljima danima. Sve druge informacije mogu se dobiti na telefon 352-148.

Tigrasti

Mužjak mešanac, starosti oko tri i po godine, traži udomitelje, nakon što je kastriran, mikročipovan i vakcinisan protiv besnila.
Naučen je da šeta na povocu, većeg je rasta, ali izuzetno je mazan i socijalizovan je s drugim psima. Pored toga, veoma je aktivan i voli da trči i da se igra. Nada se da će pronaći neku novu, odgovorniju porodicu. Nalazi se privremeno u gradskom prihvatilištu, a sve drugo može se saznati pozivom na telefon 352-148.


Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com. Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život!

 

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.