PRIVREDNICI POKAZALI VELIKO INTERESOVANJE ZA STRUČNI SKUP PRIVREDNE KOMORE: U Pančevu predstavljeni projekti za unapređenje poslovanja i bolje poslovno povezivanje

13:20

24.02.2023

Podeli vest:

RPK Južnobanatskog upravnog okruga

Privrednici našeg regiona bili su u prilici da se upoznaju sa platformama za poslovno povezivanje sa partnerima u zemlji i inostranstvu, na stručnom skupu koji su organizovali Privredna komora Srbije i Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga.

Stručni skup pod nazivom „Privredna komora Srbije Vaš poslovni partner”, održan je sa ciljem unapređenje poslovanja i promocije proizvoda i privukao je veliku pažnu privrednijka iz ovog kraja.

RPK Južnobanatskog upravnog okruga

Jedan od najznačajanih projekata koji je predstavljen je projekat „Stvarano u Srbiji“ koji je pokrenula Privredna komora Srbije i kreirala oznaku „Čuvarkuća“. Na ovaj način pružena je podrška domaćim proizvodima i proizvođačima, a istovremeno edukovani potrošači o važnosti kupovine tih proizvoda, kao i o njihovom visokom kvalitetu i domaćem poreklu.

Pored ovog, predstavljeni su i drugi projekti čiji je cilj unapređenje poslovanja kroz Excelent SME mrežu, koja 10 godina sertifikuje mikro, mala i srednja preduzeća.

RPK Južnobanatskog upravnog okruga

Sektor za strateške analize, usluge i internacionalizaciju predstavio je projekte službi Privredne komore Srbije. Učesnici stručnog skupa bili su u prilici da se upoznaju sa platformama za poslovno povezivanje sa partnerima u zemlji i inostranstvu. Centar za digitalnu transformaciju predstavio je Digitalnu akademiju namenjenu pravnim i fizičkim licima, platformu za upravljanje procesima nabavke „Valuator“ kao i digitalni privredni vodič za kompanije u Srbiji.

Stručne službe predstavile su i publikacije i baze Privredne komore Srbije za informisanje o poslovnim trendovima, industrijskim politikama i podsticajima namenjenim privredi kao i alate za finansijsku procenu poslovnih partnera i upravljanje rizicima poslovanja.Veliki odziv privrednika i učešće svih kompanija  u diskusiji omogućio je da stručni skup bude aktivan, a odabrane teme ispunile su očekivanja privrednika.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.