SAMO RUKOMETAŠICE IGRAJU KOD KUĆE Rukometaši i odbojkaši gostuju u Novom Sadu, a ovog vikenda počinju i fudbalska uzbuđenja u Prvoj ligi Srbije

11:22

24.02.2023

Podeli vest:

A.Z.
Ovog vikenda nastavlja se trka za prvoligaške bodove, a kod kuće će igrati samo rukometašice Pančeva.
One će u subotu u okviru 16. kola ARCUS lige dočekati ekipu Vojvodine, a posle prošlonedeljnog poraza od direktnog konkurenta za opsatnak u ligi imaju minimalne šanse za opstanak u leitnog rangu takmičenja, jer su poslednje na tabeli sa svega 5 bodova.
Derbi 17. kola ARCUS lige rukometaša igra se u Novom Sadu gde će prvoplasirana Vojvodina u subotu dočekati trećeplasirani Dinamo. Novosađani imaju 4 boda više od Pančevaca i silnu želju da im se revanširaju za poraz u jesenjem delu prvenstva.
Odbojkaši Borca iz Starčeva u 16. kolu Prve lige Srbije ovog vikenda gostuju takođe u Novom Sadu i igraće protiv Vojvodine 2. Bodovi su im neophodni kako bi zadržali lidersku poziciju na tabeli.
Košarkaši Tamiša na teren će istrčati u utorak 28.februara.

Počinju i fudbalska uzbuđenja u Prvoj ligi Srbije

Ovog vikenda nastavlja se fudbalsko prvenstvo u Prvoj ligi Srbije.
Derbi se igra u Beogradu, gde će u subotu u 13 sati Grafičar dočekati Železničar iz Pančeva. Obe ekipe posle Jesenjeg dela prvenstva imaju 37 bodova i trenutno dele 2. i 3. mesto na tabeli. Posle ovog meča biće i mnogo jasnije koji tim se može nadati direktnom plasmanu u Super ligu.
Železničar se pojačao tokom zimske pauze i u stručnom štabu kažu da su odradili dobre pripreme i da sa velikim ambicijama nastavljaju prvenstvo. Cilj i želja svih u klubu, kao i čitave sportske javnosti u gradu je da Pančevo prvi put dobije svog predstavnika u elitnom rangu takmičenja u najpopularnijem sportu na svetu.
(Pančevac /G.J)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.