DEVOJČICA (2) U ZAJEČARU PRETUČENA NA SMRT Uhapšeni majka i očuh!

09:03

22.02.2023

Podeli vest:

MUP

Nakon što se lekarima za pomoć obratila majka sa detetom (2), u zaječarskom Zdravstvenom centru su nakon više pokušaja reanimacije, lekari su konstatovali smrt.

Nezapamćena tragedija dogodila se danas u Zaječaru, u kojoj je ubijena devojčica (2). Devojčica je,  prema nepotvrđenim informacijama, podlegla povredama nanetim šamarima i pesnicama.

Zaječarska policija je uhapsila M. N. (25) iz okoline Vlasotinca, osumnjičenog da je pretukao dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i  koja je od povreda preminula.

Policija je uhapsila i majku devojčice J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

– M. N. se sumnjiči da je juče u iznajmljenom stanu u Zaječaru više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio, a dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru gde je preminulo – piše u saopštenju MUP-a.

Prema informacijama iz policije, majka je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug, u prethodnom periodu, tukao devojčicu, ali to nije prijavila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Zaječaru.

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.