SUNČANO I TOPLO, SA SLABIM VETROM: Temperatura danas čak do 21 stepen. Evo kad možemo očekivati promenu vremena

08:38

21.02.2023

Podeli vest:

Pančevac

Sunčano i veoma toplo danas u većini krajeva Srbije. Temperature iznad proseka za ovo doba godine. Najviša dnevna temperatura od 16 do 21 stepen. Duvaće slab severozapadni vetar, na istoku zemlje umeren.

Printscreen/RHMZ

Najhladnije je jutros bilo u Sjenici (-3) i u Požegi (-1), a najtoplije u Zaječaru (11), Negotinu i Beogradu (9 stepeni).

U Beogradu će dan biti sunčan i topao sa temperaturom do 18 stepeni, a u Negotinu će temperatura u toku dana dostići čak 21. podeok Celzijusove skale.

Printscreen/RHMZ

Narednih dana toplo, uslova za kišu biće od četvrtka

sredu bez bitnije promene, pretežno sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura od 0°C do 7°C, a maksimalna od 15°C do 18°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 3°C do 9°C.

Printscreen/RHMZ

četvrtak takođe toplo uz umerenu oblačnost, a na prelazu ka petku je moguće naoblačenje sa prolaznom kišom. U petak subotu toplo i promenljivo oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom.

Printscreen/RHMZ

Biometeorološka prognoza za utorak, 21. februar

Biometeorološke prilike mogu relativno povoljno uticati na hronične bolesnike. Izvesne tegobe mogu osetiti osobe sa srčanim oboljenjima. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolja i nesanica.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.