USPESI JABUČKIH UČENIKA: Na opštinskim takmičenjima osnovci iz škole Goce Delčev postigli su zapažene reultate

14:57

17.02.2023

Podeli vest:

Pančevac

Učenici Osnovne škole „Goce Delčev” iz Jabuke u poslednje dve nedelje učestvovali su na nekoliko opštinskih takmičenja i postigli zapažene rezultate, ostvarivši više dobrih plasmana, čime su se plasirali na sledeći nivo nadmetanja.

Dario Veličković učenik 3. razreda, plasirao se na Republičko takmičenje u plivanju. On je osvojio prvo mesto na mesto na Opštinskom takmičenju održanom u Pančevu u kategoriji 50 metara leđno.

Uspeh su napravili đaci osmog razreda iz engleskog jezika, koje je pripremala nastav nica Ivana Lasić, a ove godi ne na okružno tamičenje ići će Dragana Nikolovski, Uroš Stojčić i Ana Bogdanovski.

Pored toga, kada je reč o fizici, na opštinskom takmičenju Nina Brzevski je osvojila prvo mesto, a treća je bila Ana Filipovski, za šta je dobrim delom zaslužna nastavnica Aleksandra Čakovan.

Na opštinskom takmičenju iz matematike druga je bila Nevena Pilja, a treća mesta su osvojili Dario Veličković, Helena Mandić, Sonja Cavka i Mirjana Stojčevski. Njih su pripremili nastavnici Ljiljana Taskovski i Goran Spirovski.

I, na kraju, učenice u rukometu zauzele su drugo mesto, a trenirali su ih nastavnici Miljan Blazović i Dragan Vulin.

Direktorka jabučke obrazovne ustanove Biljana Đurović rekla je da je zadovoljna pomenutim uspesima i istakla da je škola bila domaćin opštinskog takmičenja u fizici i futsalu.

 

(Pančevac/J.F)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.