KAMERE U RESTORANU SNIMILE DRAGANA I MILICU: Isključili se na naplatnoj rampi Markovac, nakon toga im se gubi svaki trag

12:29

16.02.2023

Podeli vest:

Printscreen/FB/Dragan Danicic

Dragan Daničić i Milica Daničić (6) krenuli su iz Beograda ka Zaječaru juče oko 14:30, kako bi otac odveo ćerkicu majci koja tamo živi i od tada im se gubi svaki trag.

Ovu informaciju potvrdila je majka devojčice uz apel za pomoć.

– Krenuo je da mi doveze ćerkicu u Zaječar. Trebalo je da stignu predveče, ali se nisu javili. On je nedostupan. Ne znam šta se desilo, niti bilo šta više. Molim sve koji mogu da pomognu da ih što pre nađemo – izjavila je Marija, majka devojčice, i apeluje na sve krenu u potragu za plavo-sivim džipom marke hjundai na putu Beograd – Zaječar.

Prijava je bila noćas oko ponoći i odmah po prijavi policija je krenula u potragu. Uključene su PU Požarevac, Aranđelovac, Zaječar, UKP.

Sa auto-puta su se isključili na naplatnoj rampi Markovac juče popodne.

Policija je odmah nakon prijave nestanka oko ponoći, krenula u potragu koja je u toku. Sve raspoložive snage MUP su na terenu.

Kako se saznaje kamere u restoranu kod vodopada Lisine snimile su juče Dragana i Milicu za kojima policija aktivno traga.

– Dragan i njegova ćerkica Milica (6) snimljeni su juče kod Lisijeg vodopada kada su svratili do jednog restorana, ali pošto restoran nije radio otišli su. Nadam se da ćemo ih uskoro pronaći – ispričala je za Draganova devojka Jovana i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave.

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.