TO JE KAO DA VAM NEKO OPLJAČKA KUĆU A ONDA PIJETE KAFU ZAJEDNO Milica Pavlović odgovorila da li će prihvatiti Anin poziv da gostuje na koncertu!

17:59

12.02.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Milica Pavlović, sinoć je još jednom dokazala kraljica juga, jer je u Nišu svojim nastupom napravila lom, a mnogi su komentarisali da joj je to jedan od najboljih nastupa u dosadašnjoj karijeri.

U „Premijera Vikend Specijal“-u, na televiziji Pink, pevačica je nakon što su se slegli utisci progovorila o istom, ali i navodima da će biti gost na koncertu Ane Nikolić.

– Došli su iz Švajcarske, Hrvatske, Beograda, Kruševca, ceo region. Bila je moja tetka zajedno sa maćehom i ponosne su. Iskreno, samo su dve osobe falile večeras i ja ne mogu to da ne kažem. Tu sam gde sam zahvaljujući to dvoje ljudi. Usadili su u meni da se lepo ophodim prema ljudima, da negujem i prijateljstva i publiku, da se borim pošteno i srcem. Baka mi je uvek govorila „Miko igraj, Miko pevaj“, deda se radovao i ta njihova iskra u očima mi je falila, fale mi. Koncert sam zaista posvetila Vladimiru i Radi – rekla je Milica.

printscreen/Pink Tv

Milica Pavlović posebno je izdvojila poruku koju je dobila od kolege pevača Saše Matića.

Saša Matić mi je rekao da želi da krenem sa novom rečenicom, u novi red i da i dalje koračam sigurnim stepenicama – rekla je Milica.

Poznato je da je pevačica u sukobu sa Anom Nikolić od afere „Provereno“. Otkrila je da li će odgovoriti na njen poziv i pojaviti se kao gošća na koncertu koji Ana organizuje u Areni.

– Zaista žena ima sjajne pesme, ima predivnu karijeru i želim joj punu Arenu, ali ja neću biti njen gost. Rekla sam ako me pozove, to je kao da vam je neko došao i pokušao da opljačka kuću, a onda idete da pijete kafu zajedno. Nisam iz te priče – rekla je Milica.

 

(Pančevac/Kurir)

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.