DOBITNIK STANA IZ PANČEVA Cudar: Podstanari smo, preselićemo se u Beograd

07:25

12.02.2023

Podeli vest:

G. J.

 

Jedan od dobitinika stana u trećem izvlačenju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ Kristijan Cudar iz Pančeva kaže da će se sa porodicom preseliti u Beograd budući da je podstanar. Cudar kaže da je supruga počela da gleda današnje izvlačenje, ali su promenili kanal da bi gledali fudbal.

U vreme izvlačenja srećnog dobitnika na RTS-u on je gledao prenos fudbalske utakmice, a kada su mu telefonom javili da je dobio stan mislio je da je šala. Kristijan sa suprugom i ćerkom živi kao podstanar i ova nagrada im je stigla u poslednji čas:

– Još uvek ne mogu da verujem da smo dobili stan, sve izgleda još uvek kao lep san. Verovatno ćemo se preseliti u Zemun, jer nam je krov nad glavom neophodan-kaže Kristijan.

G. J.

Cudari su poslali oko 40 računa za nagradnu igru i dok je Kristijan mislio da od toga nema ništa supruga je imala predosećaj da im se sreća može osmehnuti:

– Da baš nas izvuku od 75 miliona pristiglih računa stvarno je neverovatno. Veoma smo svi uzbuđeni i samo mogu da kažem svima neka uzimaju račune i učetvuju u,nagradnoj igri, jer bez toga ne mogu se ni nadati dobitku- ističe Kristijan.

„Još ne mogu da verujem, koja je verovatnoća za dobitak. Savetujem svima da učestvuju u nagradnoj igri“, zaključuje Cudar.

Pored Cudara, stan je dobila i Mina Luković iz Čačka koja studira u Beogradu.

U poslednje 4 godine u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi” imali smo četvoro dobitnika stana, dvoje iz Pančeva, a po jednog iz Starčeva i Jabuke. Neka to bude i najbolja preporuka svima u našem gradu da se igraju, jer sreća je na našoj strani.

 

(Pančevac/G.J)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.