U SRBIJI DANAS MALO TOPLIJE NEGO U PETAK: Tokom celog dana sunčano, posle ponoći ponovo sneg!

08:30

11.02.2023

Podeli vest:

printscreen/youtube/RTS

Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -4°C, a maksimalna od 3°C do 6°C.

Danas u Srbiji ujutru mraz, a tokom dana suvo i malo toplije nego u petak. Pre podne sunčano, a popodne na severu umereno naoblačenje koje se do kraja dana premešta ka centralnoj i južnoj Srbiji. Neće biti padavina do kasnih večernjih sati. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -4°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od -3°C na jugu do 3°C na severu. Posle ponoći je moguća susnežica i sneg na severu, a zatim i u centralnim predelima.

U Beogradu ujutru mraz, a tokom dana pretežno sunčano vreme uz umerenu oblačnost popodne koja dolazi sa severa. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna oko 5°C. Uveče suvo i bez mraza. Temperaturom u 22h +3°C.

U NIšu ujutru mraz, a tokom dana sunčano uz manji porast dnevne temperature. Krajem dana umereno naoblačenje. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -8°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče vedro sa temperaturom u 22h -4°C.

U Užičkom regionu ujutru jak mraz. U prvom delu dana sunčano, a popodne umereno naoblačenje stiže sa severa. Vetar slab zapadnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -11°C do -8°C, a maksimalna od 1°C do 4°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano pre podne i umereno oblačno popodne nakon 14h sa temperaturom do -1°C na 1000 mnv.

U Vojvodini ujutru mraz, a tokom dana suvo i malo toplije nego u petak. Ujutru sunčano, a sredinom dana stiže umereno naoblačenje sa severa i premešta se ka jugu bez padavina do kraja dana. Vetar slab zapadnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -9°C do -6°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 0°C do 3°C, ali je posle ponoći moguća slaba susnežica i sneg.

U Novom Sadu ujutru mraz, a tokom dana suvo i malo toplije vreme nego u petak. Ujutru sunčano, a popodne umereno naoblačenje. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna do 5°C. Uveče oblačno i suvo. Temperaturom u 22h +1°C. Posle ponoći je moguća susnežica i sneg.

U Subotici ujutru mraz, a tokom dana suvo i malo toplije vreme nego u petak. Ujutru sunčano, a od sredine dana umereno naoblačenje. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna do 4°C. Uveče oblačno i suvo. Temperaturom u 22h +1°C. Posle ponoći je moguća susnežica i sneg.

Vreme narednih dana

U nedelju oblačnije vreme uz pojavu kratkotrajne slabe susnežice i snega u zapadnim, centralnim i južnim predelima. Po Vojvodini suvo uz delimično razvedravanje. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C na jugu do 2°C na severu, a maksimalna od 2°C na jugu do 6°C na severu. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od -1°C do 2°C.

Sledeće sedmice suvo sa sunčanim periodima uz dalji porast dnevne temperature sa slabijim jutarnjim mrazevima. Maksimalne temperature od srede oko 10°C, a zatim i malo preko 10°C.

(Pančevac/Mondo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.