SARADNJA KOJA TRAJE Kompanija Brose i ove godine biće sponzor programa Kulturnog centra Pančeva, ali i 10. dečjeg bijenala Budi FOTO

15:26

10.02.2023

Podeli vest:

Pančevac

Generalni sponzor programa Kulturnog centra Pančeva i ove godine biće nemačka kompanija Brose. Roman Strakoš, generalni direktor kompanije Brose, Endi Šmit, direktor za ljudske resurse u ovoj kompaniji i Nemanja Bogdanov, direktor Kulturnog centra Pančeva ovo su danas i ozvaničili potpisivanjem Ugovora o saradnji.

Pančevac

Nemanja Bogdanov, direktor Kulturnog centra, podsetio je da je saradnja sa Broseom počela pre tri godine. Ova društveno odgovorna kompanija je 2021. godine pored redovnih programa bila i generalni sponzor Pančevačkog džez festivala, a prošle godine pored redovnih sadržaja finansirala je i Klasik fest.

Veliko nam je zadovoljstvo što će kompanija Brose i ove godine biti generalni pokrovitelj programa Kulturnog centra Pančeva. Ove godine pored redovnih sadržaja za 2023. godinu, Brose će biti i generalni sponzor, jubilarnog 10. Bijenala umetničkog dečjeg izraza – „Budi”-ja. Ova saradnja nam je jako bitna i verujem da ćemo je nastaviti i u narednoj godini – rekao je Bogdanov.

Pančevac

Od kada je prisutna u Pančevu, kompanija Brose fokusirana je na to da bude „dobar komšija”. Brose je porodična kompanija, čiji osnivač polaže veliku pažnju kvalitetu života zaposlenih i njihovih porodica, istakao je Roman Strakoš, generalni direktor kompanije Brose u Srbiji.

– Želimo da budemo društveno odgovorni i da koliko god je moguće vratimo zajednici ono što ona nama pruža. Za mene, moj tim i našu kompaniju, pored posla veoma je važan i društveni život naših radnika i njihovih porodica. Nastojimo da im obezbedimo kvalitetan život i da mogu da uživaju u kulturnim događajima, sportu i drugim slobodnim aktivnostima, koje život čine boljim. Veoma smo zadovoljni saradnjom sa Kulturnim centrom, njihovim radom i programima koje sprovode. Njihov rad i učinak su vidljivi i svakog dana sve je bolji – rekao je Roman Strakoš.

Pančevac

Osim podrške Kulturnom centru kompanija Brose u 2023. plnira finansijski da podrži i neke druge projekte, pre svega u oblasti sporta. Kako je naveo Strakoš kako bi bolje isplanirali ovu vrstu podrške trebalo bi da se sastanu sa predstavnicima Gradske uprave. On je pozvao i ostale kompanije koje posluju u Pančevu da se uključe u širi život zajednice, da pomognu rad institucija i poboljšaju kvalitet života u gradu.

(Pančevac / Miroslava Cvejin-Galešev)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.