SUPRUGA DOKTORA SA VMA KOJI JE KRVNIČKI ZLOSTAVLJAO I DALJE U BOLNICI Čeka operaciju, dok on u pritvoru priprema odbranu!

19:01

08.02.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Poznati hirurg Nikola Ostojić (48), koji se nalazi u pritvoru koji mu je po zahtevu Trećeg OJT odredio sud, a koji se tereti za nasilje u porodici, odnosno da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42), u vreme izvršenja dela za koje se sumnjiči navodno je bio pod dejstvom teških lekova.

U porodičnom nasilju, koje je navodno trajalo gotovo mesec dana, I.O. je zadobila prelom više rebara i ruke, podlive i druge povrede.

Nasilje su policiji prijavile komšije, I O. je u prvom trenutku pokušala da prećuti šta joj se dogodilo, da bi kasnije sve priznala i prijavila supruga za nasilje.Ona nije životno ugrožena, ali se nalazi u bolnici, jer čeka operaciju.

Kako saznaju „Novosti“ iz izvora bliskom istrazi, doktor je bio na bolovanju zbog problema vezanih za zglobove i kožu.

– Uzimao je lek za bolove zglobova i probleme sa kožom i sluzokožom, jer smanjuju bolove i upale. Ali, ima i neželjene efekte, koje se manifestuju u vidu otoka žlezda ili tkiva, a pre svega – fizičkih i psihičkih iritacija. Zbog svega ovoga, postoje sumnje da je možda doktor bio u lošem zdravstvenom stanju ili čak stanju smanjene uračunljivosti kada se svađao sa suprugom, nasrnuo na nju i pretukao je. Ipak, konačnu reč o svemu tome će dati veštaci – prenose „Novosti“.

Hirurg Nikola Ostojić je u pritvoru. U prvom navratu nije želeo da iznese odbranu u Tužilaštvu, ali je u međuvremenu, kako potvrđuje i njegov advokat Đorđe Kalanj, promenio mišljenje i odlučio da ispriča „svoju stranu priče“.

Takođe, Tužilaštvo prikuplja i sve ostale dokaze,a biće saslušani i svedoci, kao i oštećena I. O. čim izađe iz bolnice.

 

(Pančevac/Republika)

SUPRUGA DOKTORA SA VMA Pakao traje 27 dana, jedva sam preživela! Tukao me oklagijom, davio kablom i urinirao je po meni!

POLICIJA PRETRESLA KUĆU UHAPŠENOG HIRURGA SA VMA: Evo šta su pronašli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.