NAJKREMASTIJI ČOKOLADNI KOLAČ: Uz pomoć četiri sastojka napravite savršenu poslasticu

17:53

06.02.2023

Podeli vest:

Pixabay

Ljubitelji čokolade će se oduševiti ovim receptom, jer se pravi od samo 4 sastojka i to u tetrapaku. Nikad jednostavnije i brže napravite najlepši čokoladni kolač, koji može da se meri sa onim koji prave čuveni poslastičari. Jedina je „mana“ što mora da se čeka 2 sata da se ohladi, ali isplati se.

Sastojci:

2 žumanceta
50 g šećera
400 ml slatke pavlake
150 g čokolade

Priprema:

Žumanca, šećer i slatku pavlaku pomešajte. Dobro sjedinite, a zatim kuvajte dok ne krenu da se pojavljuju mehurući. Čim krene malo da vri, isključite i sklonite sa šporeta i promešajte. Dodajte čokoladu u fil i lepo promešajte da se čokolada otopi. Isperite prazan tetrapak i presecite na pola. Obložite pek papirom i sipajte smesu. Stavite u zamrzivač na 2 sata.

(Pančevac/Stil)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.