DERBI BEZ POBEDNIKA Dinamo ima za čim da žali: Pančevci ispustili pobedu protiv Crvene Zvezde!

22:09

04.02.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Derbi 14. kola ARCUS lige rukometaši Dinama i Crvene Zvezde odigrali su 28-28, (poluvreme 15-10).

Bodovi su podeljeni posle veoma neizvesne završnice i kvalitetne utakmice kakva se i očekivala od ova dva rivala.

Pančevci su počeli meč mnogo bolje i u 25.minutu vodili su sa čak 15-8. Do odlaska na odmor Beograđani postižu dva pogodka i u nastravku meča Dinamo je nastavio sa dobrom i efikasnom igrom.

Posle tri uzastopna pogodka Miloševića Dinamo je imao i najveću prednost na meču od 6  golova (18-12). Rukometaši Crvene Zvezde nisu se predavali i upornom igrom polako su smanjivali razliku da bi u 48. minutu uspeli da izjednače na 23-23.

Samo 4 minuta kasnije gosti su prvi put i poveli i to sa 25-24. Do kraja meča igralo se gol za gol, da bi poslednji napad imali domaći rukometaši, ali šut Jezdimirovića sa 9 metara u poslednjim sekundama meča golman gostiju brani.

Dinamo ima za čim da žali, ali na kraju bod zasluženo nose Beograđani. Najefikasniji na utakmici bio je Aleksa Milošević sa 7 golova, a kod Crvene Zvezde Draško Nenadić 6 puta se upisao u listu strelaca.

Nakon 14. kola Vojvodina je pobedom povećala prednost na 1. mestu i sad ima dva boda više od drugoplasirane Metaloplastike i Dinama na 3. mestu.

 

(Pančevac/G.J.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.