IGRAČI CRVENE ZVEZDE ODALI POČAST SINIŠI MIHAJLOVIĆU U MEČU SA VOJVODINOM Specijalni dresovi i podignute kragne u znak sećanja na Mihu!

19:47

04.02.2023

Podeli vest:

printscreen/tw. @101ULTRAS

Crvena zvezda je današnju utakmicu protiv Vojvodine kojom je započela prolećni deo sezone posvetila legendi kluba Siniši Mihajloviću.

Današnji dan je u potpunosti posvećen legendarnom Mihi, s obzirom na to da je na Skupštini FK Crvena zvezda jednoglasno usvojen predlog da se zapadna VIP tribina nazove njegovim imenom. Takođe, igrači su na teren istrčali u specijalno dizajniranim dresovima koji će posle meča otići na aukciju, a novac če biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije.

printscreen/tw: @crvenazvezdafk

I to nije sve, jer je detalj podignute kragne sa kojim su svi akteri na meču izašli na teren, podsećajući na Mihin imidž, dodatno dao na značaju tome da Siniša nikada neće biti zaboravljen. Pred sam start meča, videli smo i performans na centru Marakane, a uramljeni dresovi 8 i 11, uručen je Mihajlovićevoj porodici, dvojici sinova, ali i bratu koji je bio prisutan na meču.

 

(Pančevac/kurir)

U ČAST LEGENDI: Ovako je Crvena zvezda najavila meč posvećen Siniši Mihajloviću (VIDEO)

SPECIJALNI DRESOVI ZA SPECIJALNU PRILIKU: Fudbaleri Zvezde danas u igraju utakmicu posvećenu Mihi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.