AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Žujku i Lazu!

15:31

04.02.2023

Podeli vest:

privatna arhiva

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”.

Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima. Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

 

ŽUJKA

Ženka, mešanka, starosti oko dve godine, traži novi dom, nakon što je sterilisana, mikročipovana i vakcinisana protiv besnila.

Izuzetno je pitoma, umiljata i socijalizovana s drugim psima, a pretpostavlja se da je bila nečija, jer je naučena da ide uz nogu i uvek prati nekoga kada izađe napolje. Žujka se nalazi u gradskom prihvatilištu (kontakt-telefon: 352-148) i nada se da će naći neku novu, odgovorniju porodicu.

 

JAZA

Mužjak, mešanac s genima jazavičara, kastriran je, mikročipovan i vakcinisan protiv besnila. Ovaj mališan je pronađen povređen u naselju Tesla, ali se sada oporavio i spreman je za udomljavanje, a privremeno je smešten u gradsko prihvatilište u Vlasinskoj 1 (kontakt-telefon: 352-148). Jaza je naučen na povodac i voli da se mazi, a socijalizovan je s drugim psima.

 

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com . Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja.


(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.