NEVERNE BEBE 15. FEBRUARA U PANČEVU: Osećamo se kao da dolazimo na porodičnu slavu, u Pančevo dolazimo punog srca!

10:49

02.02.2023

Podeli vest:

Printscreen/PromoYT video Neverne bebe

Jedan od popularnih bendova koji Pančevci naročito vole, a ljubav im je, bez svake sumnje, uzvraćena, „Neverne bebe”, nakon tri godine pauze, nastavlja tradiciju da u periodu oko Dana zaljubljenih nastupa u našem gradu. „Bebe” se, kako same kažu, na svoju omiljenu binu vraćaju 15. februara da, između ostalog, predstave i svoj novi album – „Hodaj”.

U Kulturnom centru Pančeva, koncert koji nosi naziv „Slavimo ljubav”, počinje u 20 sati.

Tradicionalni pančevački koncert je za nas toliko važan da se stvarno osećamo kao da dolazimo na porodičnu slavu i to nije fraza. Za nas, našu muziku i inspiracuju svaki dan je dan ljubavi i zaista u Pančevo dolazimo punog srca. Dobro se osećamo na sceni, a u sali nikad nema nijednog „zalutalog” čoveka. Svaki koncert je po nečemu poseban, a mi ovim praktično započinjemo našu jubilarnu turneju „30 u 30”. Toliko će biti velikih koncerata u 30 gradova važnih za našu karijeru koja traje tačno tri decenije, tako da je predstojeći koncert i po tome specifičan. Sviraćemo neke pesme s novog, aktuelnog albuma „Hodaj”, ali i one koje ljudi očekuju od nas. Stvarno jedva čekamo taj 15. februar i na neki način naš povratnički koncert nakon onoga što nas je sve zadesilo u prethodne tri godine. Vraćamo se „kući”, u Pančevo, među svoje – poručio je frontmen benda Milan Đurđević.

Osmi studijski album „Nevernih beba”, pod nazivom „Hodaj”, s jedanaest novih pesama, izašao je 15. decembra prošle godine, u izdanju PGP RTS-a, a spot za sin „Ćuti” naišao je na odlične reakcije publike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NEVERNE BEBE (@nevernebebe)

Milan Đurđević je okarakterisao album kao „pokušaj izdizanja iz opšteg ludila, i lokalnog, i globalnog” i kao „muzičku priču koja govori o životima svakog od nas, o padovima, ponovnom ustajanju i hodanju”.

 

Karte za koncert po ceni od 1.000 dinara u pretprodaji moguće je kupiti na blagajni Kulturnog centra. Na dan koncerta cena će biti 1.200 dinara, ali male su šanse da će ih tada uopšte biti, pošto je interesovanje za koncert veoma veliko.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.