POTVRĐEN IDENTITET MLADIĆA KOJI JE POGINUO U EKSPLOZIJI AUTOMOBILA Novosađanin Marko L. (22) udario je u parkirani kamion! Sahrana u petak

15:23

01.02.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Novosađanin Marko L. (22) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče na Novom naselju u Novom Sadu, kada je automobil „tojota jaris“, iz još neutvrđenih razloga udario u parkirani kamion, posle čega je došlo do eksplozije, pokazali su rezultati obdukcije u Institutu za sudsku medicinu, potvrđeno je danas „Novostima“.

Da je reč o ovom mladiću, iste večeri je rekao i njegov otac V.L. koji se ubrzo pojavio na mestu gde je mladić nastradao. Kada je ugljenisano telo izvađeno iz vozila, u prvi mah se nije znalo da li je reč o osobi muškog ili ženskog pola, te je preneto u Institut za sudsku medicinu da se utvrdi identitet.

– S obzirom na to u kakvom je stanju telo bilo, i obdukcija je trajala nekoliko dana, a rađena je i DNK analiza, odnosno uzet je uzorak od oca i rezultati su se poklopili – saznajemo nezvanično od izvora iz novosadske policije, gde  su danas  stigli zvanični rezultati.

Nesreća se, podsećamo desila u nedelju uveče oko 23 sata na Novom naselju, na uglu bulevara Vojvode Stepe i Kneza Miloša. Uzrok nesreće još nije poznat, ali se ne isključuje mogućnost da je mladić vozio neprilagođenom brzinom i da je usled toga izgubio kontrolu nad vozilom, a zatim ušao u „slepi“ deo bulevara koji se godina koristi kao parking za kamione i udario u jedan od njih. Na mestu gde se desila saobraćajna nesreća, navodno nije bilo tragova kočenja.

Malobrojni očevici su posle nesreće ispričali da je nakon sudara odjeknula strašna eksplozija, buknuo je požar u kojem je automobil potpuno uništen i kabina kamiomna u koji je udario, a još jedan teretnjak pored je oštećen. Vatrogasci i Hitna pomoć su brzo stigli, ali za nesrećnog mladića, na žalost, nije moglo ništa da se učini.

SAHRANA U PETAK

Tragično nastradali dvadesetdvogodišnjak biće sahranjen u petak u 14.15 sati na Gradskom groblju u Novom Sadu. Na večni počinak ispratiće ga njegovi najmiliji, roditelji i brat, rodbina, drugari, prijatelji i komšije.
(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.