AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Jelu i četiri lutkice!

15:27

30.01.2023

Podeli vest:

privatna arhiva

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”.

Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima. Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

Jela

Jeli je preminula gazdarica letos, a njene ostale gazde su silom prilika morale da odu iz Srbije. Ona je specifične naravi, ali je preslatka i obožava da se mazi oko nogu, naročito kada vidi da će dobiti da jede. U stanju je da po ceo dan gleda kroz prozor i leškari, ali ako joj date lopticu, juri je po pola sata. Veoma je znatiželjna, ali i plašljiva. Ipak, slaže se s drugim macama i kucama, zna da ide na posip i navikla je na život u stanu, a sve druge informacije mogu se dobiti pozivom na telefon 063/839-24-90.

Četiri lutkice

U Ulici Joakima Vujića pronađena je kuja sa četiri šteneta, od kojih su tri ženke i jedan mužjak, svi lepi kao lutke i svi traže siguran dom. Štenci su stari četiri-pet meseci i biće manjeg rasta, a kada dođe vreme, biće besplatno sterilisani ili kastrirani, mikročipovani i vakcinisani protiv besnila. Nalaze se privremeno u gradskom prihvatilištu (352-148) u našem gradu, gde ih možete videti, upoznati i udomiti.

 

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com . Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja.

 

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.