NOVA USLUGA 24-satni holter krvnog pritiska s nalazom kardiologa ZAVOD „PANČEVAC” PRVI U SVEMU!

08:20

16.03.2023

Podeli vest:

 

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika „Pančevac”, prva i jedina ustanova tog tipa u Vojvodini, konstantno radi na proširenju bogatog spektra svojih usluga, zbog čijeg je kvaliteta već postao neprevaziđen, i to ne samo po mišljenju brojnih Pančevaca i Pančevki već i stanovnika čitavog južnog Banata.
Nastavljajući misiju da postane prva privatna klinika u Pančevu, Zavod širi i svoj stručni tim, pa su se sada u njemu našli i neki od najcenjenijih stručnjaka s Vojnomedicinske akademije, iz Opšte bolnice Pančevo i sa Instituta „Dedinje” u Beogradu.

Tako, na primer, zainteresovani u Zavodu „Pančevac” mogu da urade i kardiološki pregled i sve vrste ultrazvučnih pregleda srca. Za ove usluge su angažovani vodeći stručnjaci u toj oblasti dr sc. med. Slobodan Tomić, kardiolog, doktor medicinskih nauka i magistar kardiologije sa Instituta „Dedinje”, kao i docent dr sc. med. Nenad Ratković i dr Miodrag Šipčić s Vojnomedicinske akademije.

 

Urološke preglede obavlja dr Mladen Selak sa Klinike za urologiju VMA. Kolor dopler vrata, ruku , nogu i abdominalne aorte i ultrazvuk mekih tkiva radi dr Nenad Margitin, specijalista radiologije, šef odseka ST dijagnostike i zamenik načelnika Službe radiološke dijagnostike u Opštoj bolnici Pančevo.

Iz Opšte bolnice dolaze i dr Dušan Stojić i dr Aleksandra Stijaković, koji rade preglede dojke (klasični odnosno ultrazvučni). Za preglede iz oblasti ginekologije zadužena je dr Vesna Novičić Đonović iz Doma zdravlja Palilula.

 

Bilo koji od nabrojanih specijalističkih pregleda možete zakazati radnim danima od 7 do 14 sati i subotom od 7 do 12 sati, putem telefona 013/21-90-900 i 013/21-90-903.

Pored svega navedenog, Zavod „Pančevac” izdvaja se i po tome što u hematološko-biohemijskoj laboratoriji te ustanove pacijenti većinu verifikovanih, kontrolisanih i sumiranih rezultata mogu dobiti za svega sat vremena.

U Zavodu će uskoro početi da se sprovodi i ambulantna hirurgija, a sve intervencije, kao i dodatne hirurške i konsultativne pregleda obavljaće dr Goran Dodevski, specijalista abdominalne hirurgije iz Opšte bolnice Pančevo.

Zbog svega ovoga ne čudi činjenica da sve veći broj Pančevki i Pančevaca bira Zavod „Pančevac”, posebno onda kada je neophodno uraditi preglede i analize na jednom mestu i dobiti rezultate što pre. S tim u vezi, treba podsetiti i na to da se u Zavodu, primera radi, sve vrste lekarskih uverenja izdaju za maksimalno dva sata.

I ovog meseca su u Zavodu za klijente osmišljeni i novi paketi usluga po izuzetno povoljnim cenama, a više o tome, kao i o dodatnim pogodnostima koje ostvaruju svi koji poseduju lojalti kartice Autocentra „Zoki”, pogledajte na reklamnim stranama našeg lista. Dodatne informacije možete dobiti na 013/21-90-900 i 013/21-90-903, a novosti pratite i na sajtu www.zavodpancevac.rs, kao i na „Fejsbuk” stranici Zavoda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.