NOVI DETALJI ČEDOMORSTVA U ZEMUNU Suprug Lidije M: Porodila se u kupatilu kad smo deca i ja bili u drugom gradu

20:44

26.01.2023

Podeli vest:

Printscreen/Happy TV/fb/yt

Nakon što je Lidiji M. (45) određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je ubila svoju bebu i stavila u zamrzivač u kuću u Zemunu, u Višem javnom tužilaštvu saslušan je njen suprug Zoran koji je pronašao telo u „sandučaru“. 

– On je rekao da tog leta nije bio u Beogradu, da je sa decom bio na vikendici u drugom gradu, a da je Lidija ostala sama u gradu. Dodao je da se tada najverovatnije porodila, kada je kuća bila prazna. Bio je slomljen i u šoku jer je ona ponovo bila trudna i još na sve to se sumnja da je ubila novorođenče – rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Lidija je saslušana pre dva dana zbog sumnje da je neutvrđenog dana tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu ubila svoje novorođeno dete.

Podsetimo, telo je nađeno u kući u Zemunu u kojoj je ona živela do maja prošle godine, a u kojoj su ostali Zoran i njihovo četovoro dece.

Prema Zoranovim rečima, zamrzivač su inače otvarali samo on i supruga.

– U ćošku sam video neki smotuljak u peškiru i u nekoliko kesa. Otvorio sam, ličilo mi je na bebicu. Deca inače ne otvaraju zamrzivač, samo frižider. Supruga i ja smo koristili zamrzivač, deca ne – rekao je on za medije.

Otkriva da su on i supruga imali nesuglasice. Ona se, navodno, viđala sa drugim muškarcima.

– Supruga koja je otišla i ja smo imali nesuglasice, imamo četvoro dece… Supruga ne živi ovde od maja meseca, a ja živim ovde od kada je kuća napravljena, 60 i nešto godina… Sa suprugom nisam sada došao u kontakt, poslednji put smo se videli kod notara kada mi je trebao letos potpis da vodim decu u Crnu Goru – rekao je on.

Inače, telo bebe poslato je na obdukciju sa toksikologijom nakon čega će se utvrditi pol, starost, uzrok smrti.

 

(Pančevac/Srbija danas)

ODREĐEN PRITVOR LIDIJI IZ ZEMUNA: Osumnjičena da je ubila tek rođenu bebu i stavila je u zamrzivač

OVO JE ŽENA KOJU POLICIJA TRAŽI ZBOG MRTVE BEBE U FRIŽIDERU! Suprug: Niko nije mogao da priđe sa ulice i ostavi dete tu FOTO

LIDIJA TVRDI DA JE RODILA MRTVU BEBU I DA JE STAVILA U ZAMRZIVAČ Porodica nije znala da je trudna! Policija sumnja da je ubila novorođenče!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.