NAJLAKŠI NAČIN DA POBEDITE ĐOKOVIĆA JE DA GA OTRUJETE Trener narednog Novakovog rivala šokirao izjavom! Videćemo šta će da se desi, zato i igraju!

16:41

26.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: sportskeeda_tennis

Trener Tomija Pola Bred Stajn nije pre početka turnira u Melburnu mogao ni da sanja da će njegov pulen biti poslednja prepreka Novaku Đokoviću na putu do desetog finala Australijan opena. Sada je upitan ima li plan kako zaustaviti najboljeg tenisera sveta svih vremena, a odgovor koji je dao proširio se društvenim mrežama na kojima je izazvao veliku pažnju.

Pol nikada ranije nije igrao ni četvrtfinale seniorskog grend slema, ali jeste osvajao juniorski Rolan Garos.

– Mislim da je najlakši način da ga pobedite tako što ćete da ga otrujete ili tako nešto. Nije to stvar za koju lako nađeš rešenje. Moramo da sednemo i pričamo o planu i nekim drugačijim stvarima. Ali biće teško, to je sigurno. Videćemo šta će da se desi, zato se i igraju mečevi, zar ne? – našalio se Stajn u izjavi za sajt Australijan opena.

Đoković nikada nije izgubio polufinale Australijan opena, svih devet puta kad je došao među poslednja četiri i osvajao je turnir.

Rafael Nadal imao je sličan rekord na Rolan Garosu, gde nije izgubio nijedno od 13 polufinala, sve do 2021. godine, ali morao je da naleti na svog najvećeg rivala Novaka da bi taj niz bio zaustavljen. Jasno je da Pol nije taj kalibar, čega je očigledno svestan i njegov trener.

Duel Novaka Đokovića i Tomija Pola zakazan je za petak od 9 časova i 30 minuta po Srednjoevropskom vremenu.

 

(Pančevac/Novosti)

AMERIČKI PROVOKATOR JE SLEDEĆI NOVAKOV PROTIVNIK: Đoković zapamtio Tomijev nesportski potez, sprema li mu osvetu?

SRĐAN NAPRAVIO PROBLEM NOVAKU: Iz Australije slao poruke podrške Rusiji i Putinu! Sada je to udarna vest u celom SVETU! VIDEO

SRĐAN NAPRAVIO PROBLEM NOVAKU: Iz Australije slao poruke podrške Rusiji i Putinu! Sada je to udarna vest u celom SVETU! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.