OVAKO IZGLEDA SEVERININA MAJKA Objavila sliku sa mamom uz emotivni opis i svi pomislili da provocira sestru Marijanu FOTO

22:05

18.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Pevačica Severina Vučković sa fanovima na Instagramu podelila je fotografiju sa svojom majkom Anom.

Njih dve su nasmejano pozirale, a pevačica je uz objavu kratko napisala: „Moja mama. Volimo što se volimo. Ljubav se ljubavlju vraća“, zbog čega su mnogi pomislili da na ovaj način provocira sestru Marijanu.

printscreen/ig

Inače, pevačica se u poslednje vreme ne odvaja od svoje majke, sa kojom bi trebalo da uskoro zajedno ode na suđenje zbog tuče sa sestrom Marijanom.

Krajem decembra trebalo je da svedoči majka sukobljenih sestara, Ana, no saslušanje je preskočila zbog bolesti. Sledeće svedočenje trebalo bi da bude tek u februaru jer Severina ima zdravstvenih problema, odnosno mora na operaciju, ali nije poznato o kakvom zahvatu je reč.

Podsetimo, skandal koji je obeležio Severininu 2022. godinu jeste žestoka tuča sa rođenom sestrom Marijanom, u avgustu. Njih dve su se, kako je Marijana prijavila policiji, rvale, tukle i šamarale po celom stanu u Splitu, i to pred majkom Anom.

Okidač je, navodno, bila nekretnina koju je Severinina majka Ana prepisala unuci Miji, zbog čega je Marijana pobesnela, a poznato je da njih dve imaju zategnut odnos još od ranije. Zbog ovog incidenta reagovala je policija.

 

(Pančevac/Kurir)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.