U KONTEJNERU PORED KUĆE BRAJANOVE MAJKE PRONAĐENE ANINE STVARI Nađena odeća koju je nosila na dan nestanka, ogrlica, čizme i torba!

18:01

18.01.2023

Podeli vest:

printscreen/fb

Američki tužioci naveli su danas sve dokaze koje su prikupili, a koji nesumnjivo ukazuju da je Brajan Volš ubio svoju suprugu Beograđanku Anu Volš.

Kako navode američki mediji, tužioci su naveli da je DNK Ane i Brajana Volša na odeći, krpama, krvavom tepihu i cipelama pronađenim u kontejneru pored kuće Brajanove majke.

Takođe su pronašli i Aninu karticu vakcine protiv COVID-a, Aninu ogrlicu i čizme i Prada torbu koju je Ana nosila kada je navodno nestala.

Podsetimo, tužilac je danas naveo da je Brajan koristio detetov tablet 1. januara oko 4 sata ujutru u kojem je pretraživao jezive stvari, poput: „Kako raskomadati telo, šta se dešava kada delovetela stavite u amonijak…“

(Pančevac/Novosti)

BRAJAN VOLŠ SE NA SUDU IZJASNIO KAO NEVIN Svi dokazi upućuju da je ubio suprugu! Evo koje su stvari tužioci izneli protiv njega! Određen datum novog saslušanja!

NOVI DOKAZI PROTIV BRAJANA VOLŠA! Otkriveno šta je pretraživao na internetu! Zastrašujuće optužbe na račun muža Ane Volš

BRAJAN VOLŠ STIGAO U SUDNICU! Pogledajte prve fotografije pred saslušanje optuženog za ubistvo Ane Volš! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.