VUČIĆ SE SASTAO SA LAJČAKOM U DAVOSU: I na ovom važnom mestu nastavljam razgovore o dijalogu Beograda i Prištine

12:16

18.01.2023

Podeli vest:

Printscreen/Instagram video/Buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na marginama 53. Svetskog ekonomskog foruma u Davosu sastao se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

I na ovom važnom mestu, sa Miroslavom Lajčakom nastavljam razgovore o situaciji u regionu i dijalogu Beograda i Prištine, poručio je predsednik Srbija Alkesandra Vučić, uz objavljenu fotografiju sa sastanka.

 

Predsednik Vučić će tokom dana biti na neformalnom okupljanju svetskih ekonomskih lidera i učestvovati u diskusiji na temu ponovnog pokretanja globalne saradnje.
Tokom boravka u Davosu, do 19. januara, predsednik Srbije imće brojne bilateralne susrete sa svetskim zvaničnicima, a predviđeni su i sastanci sa predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija, koji učestvuju na Svetskom ekonomskom forumu. Tokom trodnevnog boravka u Davosu, Vučić će prisustvovati nizu skupova svetskih lidera, među kojima i sesiji na temu Diplomatski dijalog o Zapadnom Balkanu.
(Pančevac/RTS)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.