LASLO ĐERE DOŠAO DO PRVE POBEDE U MELBURNU Nakon četiri seta savladao kvalifikanta Bergsoma! U drugom kolu sa Dimitrovim!

08:25

17.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Srpski teniser Laslo Đere nadigrao je kvalifikanta Zizua Bergsoma sa 3:1 (6:4, 1:6, 6:4, 6:1) i plasirao se u drugo kolo Australijan opena.

Zbog velike vrućine trenutno su prekinuti ostali mečevi na otvorenim terenima i igra se samo nekoliko duela na terenima koji su pod krovom.

Laslo Đere je dobro počeo meč i došao do prednosti u vrlo izjednačenom duelu da bi Bergsom odmah uzvratio preokretom i došao do izjednačenja.

U trećem setu, Đere uspeva da načini preokret, nadoknadi brejk zaostatka u dva navrata i praktično odluči meč, jer u nastavku Bergs ne uspeva da se vrati u meč i momak iz Sente odnosi pobedu.

Đereu je ovo prva pobeda u karijeri u Melburnu, nakon što je pet puta ispadao u prvoj rundi, a sada će se u drugoj sastati sa Grigorom Dimitrovim, koji je u tri seta bio bolji od Aslana Karaceva.

Nedugo po završetku ovih mečeva, zbog visoke temperature prekinuti su mečevi na otvorenim terenima i igraju se samo oni na terenima koji imaju krov.

Meč Miomira Kecmanovića je prekinut pri vođstvu Čileanca Džerija sa 6:3, 6:4, 3:3.

Danas u prvom kolu od naših tenisera na terene izlaze Filip Krajinović i Novak Đoković koji počinje pohod ka rekordnoj desetoj tituli.

 

(Pančevac/RTS)

LASLO ĐERE SAVLADAO RUDA NA TURNIRU U OKLANDU Srpski teniser slavio protiv trećeg tenisera sveta za četvrtfinale!

EVO KADA NAŠI TENISERI IZLAZE NA TEREN: Lajović sutra otvara takmičenje, Đoković, Đere i Kecmanović u utorak na terenu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.