ZAPALJEN LOKAL BAKE PRASETA U BEOGRADU: Bačena cigla i Molotovljev koktel! Verovatno znate na koga sumnjam

10:59

16.01.2023

Podeli vest:

IN

Potpuno je uništen jedan od lokala Baka praseta. Policija već radi na rasvetljavanju slučaja i traga za nepoznatim muškarcem.

Jutjuber Bogdan Ilić pozantiji kao Baka Prase oglasilo se putem Instagrama i otkrio da je tokom prethodne noći nepoznata osoba bacila molotovljev koktel na njegov lokal, nakon čega je buknuo požar.

Kako je Ilić naveo, potpuno je uništen jedan od njegovih lokala te da policija već radi na rasvetljavanju slučaja i traga za još uvek nepoznatim muškarcem.

– Sinoć u 2:29 ujutru je neko bacio ciglu i molotovljev koktel i izazvao pozar u lokalu na Tošinom bunaru – napisao je on.

– Verovatno znate na koga sumnjam, ali ništa još nije sigurno. 99% će klošar koji je plaćen da napravi požar biti nađen, pa ćemo saznati ko ga je poslao, ali ovim putem nudim veliku novčanu nagradu za informaciju i ko bude odao dotičnog. Ne zanima ne počinilac, već ko stoji iza dela – ističe jutjuber i dodaje da, srećom, niko nije povređen.

– Hvala Bogu niko nije bio u lokalu jer ovaj vandalski pokušaj da se moj biznis ošteti je mogao nekoga da košta života. Pored toga što je vandal, mogao je da bude i ubica, ali ta budala o tome nije razmišljala. Čim dobijem snimke kamera, objavljujem video na Jutjubu – napisao je Bogdan

Ilić je zatim naveo da čeka dozvolu policije kako bi javno objavio snimak sa nadzornih kamera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.