NE ŽIVIM LAŽAN ŽIVOT Luna Đogani otkrila ISTINU O SVOM BRAKU! Evo šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA i čega je SRAMOTA

13:35

11.01.2023

Podeli vest:

TV PINK PRINTSCREEN

Luna Đogani uživa u srećnom braku sa Markom Miljkovićem sa kojim je dobila ćerku Miu, a sada je otkrila detalje iz njihove svakodnevnice, te priznala kakva je domaćica.

– Mene je sramota da odgovaram na to pitanje. Bila je slava, ono što sam znala, ja sam napravila, posnu rusku salatu, meze, dala sam sve od sebe, sve ostalo smo kupili. Iskrena ću da budem, nisam domaćica, znam nešto najosnovnije, imam dete, moram da znam, ali da sam neka da znam da mesim, to ne. Jedemo svašta, kupimo dostavu, kuvana jela, napravim supu, sneđemo se, moramo zbog Mije, nešto kuvano, ali ništa nam ne fali, živi i zdravi – ispričala je Luna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Đogani (@_lunaa_djoo)

Luna je istakla da ne živi lažan sjaj i lažan život, već sve radi od srca i na društvenim mrežamja prikazuje iskrenu sliku.

Ne živim lažan život. Ja sam posvećena majka, predivna, verna i normalna žena. Imam normalan brak, svako ima svađe i sve, ali ne varamo se, ne lažemo se, ne živimo dvostruke živote, ne pričam laži, sve je tako kako jeste. Ne bih mogla da spavam mirno, spokojno, pored mog muškarca, da radim bilo šta sa strane – istakla je Luna.

TV PINK PRINTSCREEN

– U trudnoći sam svaki dan dolazila kod mame i jela, ugojila sam se 22 kilograma, zato je Mia rođena sa 4 kile i 100 grama – bila je iskrena Luna.

– Bar jedno jelo dnevno kuvam, baš kad ne mogu da stignem, onda naručim. Prepisivala sam od mame, moja mama je vrhunska kuvarica, ja sam nešto malo pohvatala, nisam loša. U koroni sam kuvala baš, sad radim dosta – rekla je Anabela, koja je bila sa njom gošća emisije „Premijera Vikend specijal“.

– Svaki dan se trudim da usrećim svoju decu, ne mora uvek biti materijalno, može da bude igra. Znate kakav je ovaj posao, a ne volim kad se ljudi baziraju samo na praznike, bitno mi je kad cele godine nekog usrećujem – istakla je Anabela.

(Pančevac/Pink.rs/Premijera)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.