SONJA LAZETIĆ BOMBA IZ FILMA VIDIMO SE U ČITULJI! Muža su joj ubili na AVALI, pa se udala za fudbalera! Evo kako izgleda u 5. deceniji

10:55

11.01.2023

Podeli vest:

Printscreen/INstagram

Sonja Lazetić udata je za fudbalera Nikolu Lazetića, a javnosti je postala poznata iz filma o kriminalcima „Vidimo se u čitulji“. Ona je tada imala 15 godina, bila ofarbana u plavo i pričala je o životu na visokoj nozi i o tome kako želi da postane poznati fotomodel. Imala veoma provokativan izgled, ali i ponašanje netipično za jednu tinejdžerku. Akteri filma „Vidimo se u čitulji“ bili su muškarci koji su vladali podzemljem 90-ih godina, poput Željka Ražnatovića Arkana, Kristijana Golubovića, Kneleta, Mihajla Divca, Baneta Grebenarevića i Gorana Vukovića.

Sonja iz braka sa kontroverznim biznismenom Goranom Marićem Maretom, koji je ubijen 2009. godina na Avali, ima dve ćerke i sina. Danas  Sonja Lazetić živi na visokoj nozi i vlasnica je jednog poznatog prestoničkog restorana, a pored toga posvećena je braku sa bivšim fudbalerom Nikolom i ima četvoro dece koja su, kako kaže, njeno najveće bogatstvo.

Do 24. godine ona je rodila troje dece, ćerke Nikolinu i Elenu i sina Andreja, koje je dobila u braku sa pokojnim suprugom Goranom Marićem Maretom. Brak sa Nikolom doneo je u njen život još jednog dečaka, Nikolinog sina Luku, kojem je Sonja kao druga mama.  Nikola Lazetić bio je u braku sa Sani Armani sa kojom ima sina Luku.

 

– Volim da kažem da je ‘Luka jedino moje dete oko čijeg porođaja se nisam namučila’. Koliko voliš partnera, toliko voliš i njegovu decu. Moj Andreja je napisao sastav u kojem ima rečenica: „Kad je Luka ušao u moj život, dobio sam brata kog sam najviše želeo“. Kad je kuća puna ljubavi, sve ostalo funkcioniše bez problema – rekla je jednom prilikom Sonja koja svojim izgledom podiže prašinu gde god se pojavi.

Žena Nikole Lazetića kad god postavi fotografiju na Instagramu izazove brojne pozitivne reakcije, a to je slučaj i ovog puta kada je na „Instagram“ nalogu njene ćerke osvanula i oduševila mnoge odličnim izgledom i u petoj deceniji.

Tajna Sonjinog besprekornog izgleda krije se u njenim redovnim i dobro čuvanim rutinama, ali komplimenti na račun njene linije dodatno dobijaju na težini kada se uzme u obzir da je rodila troje dece, što se na njenu figuru očlito nimalo nije odrazilo.

Kurir.rs/Story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.