NAJLEPŠE DOMAĆINSTVO SRBIJE: Novi foto-konkurs predsednika Vučića! Najkreativnijima u prethodnom ciklusu nagrade u petak!

13:15

09.01.2023

Podeli vest:

Promo/Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

„Najlepše domaćinstvo Srbije” tema je ovogodišnjeg foto-konkursa, čiji je inicijator predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Prvi ciklus takmičenja nosio je naziv „Naša najlepša Srbija”, a u okviru njega stiglo je na hiljade fotografije iz svih krajeva zemlje.

Dragi sugrađani, hvala vam za fotografije naše prelepe zemlje i za sve nezaboravne predele Srbije koje ste ovekovečili sa mnogo umešnosti i ljubavi, naveo je predsednik uz objavu novog foto-konkursa na Instagramu.

Printscreen/Instagrama/Promo NašanajlepšaSrbija

Ove godine pred građanima je novi izazov.

Naime, predsednik je za temu ovogodišnjeg konkursa odabrao najlepše domaćinstvo Srbije i pozvao građane da šalju fotografije koje na najbolji način predstavljaju kuće i okućnice, bašte, dvorišta, vrtove i tradicionalne detalje koji krase imanja i domove u našoj zemlji sa svim jedinstvenim obeležjima naše raznolike tradicije.

Hajde da svi iznova osetimo toplinu starih ognjišta, simbola naših korena i tradicije, hajde da ponosno pokažemo naše vrtove i prepune ambare, košare i torove, domaćinske trpeze i verande, rukom negovane ružičnjake i bašte, kamene stazice, kapije i dvorišta, hajde da se svi ponovo setimo zašto je naša Srbija „pesma među narodima“ i zašto je svaka kuća u ovoj blagorodnoj zemlji najjači temelj na kojem gradimo budućnost za sve!, navodi se u objavi na Instagramu.

Foto-konkurs počinje ove subote, 14. januara, kada će i biti objavljena prva fotografija nedelje, a građani mogu da šalju svoje radove na mejl adresu: najlepsedomacinstvo@predsednik.rs.

Nagrade prethodnim pobednicima najlepše slike na temu „Naša najlepša Srbija” predsednik Vučić će autorima uručiti u petak, 13. januara.

(Pančevac/Instagram)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.