MILANOV OTAC UBIO ČOVEKA PA JE MISTERIOZNO STRADAO U ZATVORU Roditelji se razveli kad je imao godinu dana! Ovako izgleda pevačeva majka FOTO

09:50

09.01.2023

Podeli vest:

printscreen

Milan Stanković dugo godina je na javnoj sceni, a mnogi i dalje ne znaju kako izgleda njegova porodica. O Milanovoj porodici godinama se pisalo, a malo je poznata činjenica da je pevačev otac ubio kolegu s posla pre više od 30 godina, zbog čega je bio osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu.

Posle pet godina izdržavanja robije on je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima. Porodici je javljeno da je poginuo tako što je pao sa skele, a pevač je, pričajući o svom ocu, istakao da veruje da je Goran ubijen.

Milan je o ocu javno pričao samo jednom i to na početku svoje karijere.

printscreen

Kada je u pitanju Milanova majka, poznato je da je sa njom odrastao u Obrenovcu, gradu u kom ona i danas živi. Milanovi otac i majka razveli su se kada je pevač imao samo godinu dana, a Milena se potom preudala i rodila ćerku Nastasiju, sa kojom se Stanković jako dobro slaže.

 

(Pančevac/Kurir)

U MANASTIRU PRAVI MELEM ZA RAK Milan Stanković pomaže monaškoj zajednici Hilandara! Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.