KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD ZORANA KALEZIĆA: Ostali smo bez jedne divne duše i velikog srca

17:34

04.01.2023

Podeli vest:

printscreen/youtube

Estrada je ostala bez još jednog velikana narodne muzike Zorana Kalezića. Mnoge kolege su se oglasile tim povodom i svaki od njih rekao samo najlepše reči o svom kolegi koji je danas napustio ovaj svet.

Njegove kolege i prijatelji Acko Nezirović i Nada Obrić sa tugom u glasu i suzama rekli su da li su bili s njim u kontaktu do pre nekoliko dana.

Do pre sedam dana smo bili u kontaktu međutim u poslednjih par dana njegovo stanje se pogoršalo i nije mogao da koristi telefon. Svakog dana sam bio u kontaktu sa njegovom ćerkom Sandrom i danas to jest pre sat vremena kada smo se čuli rekla mi je da je jako loše i da se čeka trenutak. Nakon pola sata od razgovora sam dobio informaciju da je moj drug Kalezić preminuo. Ja sam kupio kartu i prvim letom stižem u Crnu Goru da odam poslednju počast svom prijatelju Zoranu Kaleziću – kazao je Acko Nezirović.

– Šta imam da kažem, toliko dragih ljudi je otišlo u poslednje vreme ovo je kao neka zaraza. Mnogo sam ga volela i poštovala njegov rad bio je poseban čovek sa divnom dušom i energojom. Bila sam i na njegovoj promociji albuma gde smo se sjajno proveli pričali i družili se. Šta da vam kažem. Ostali smo bez jos jednog čoveka velikog srca i predivne duše – rekla je Nada Obrić.

PREMINUO ZORAN KALEZIĆ: Pevač izgubio bitku sa teškom bolešću

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.