DRAMA NASRED TERENA: Igrač doživeo srčani udar na derbiju, lekari mu pola sata ukazivali pomoć (VIDEO)

08:48

03.01.2023

Podeli vest:

printscreen/Twitter

NFL okršaj između Sinsinati Bengalsa i Bafalo Bilsa prekinut je u prvoj četvrtini, nakon što je igrač gostujućeg tima Demar Hemlin doživeo srčani udar.

Sejfti Bilsa je nakon kontakta sa protivničkim igračem odmah ustao, ali se nakon toga srušio na teren. Usledila je hitra reakcija, pre svega lekara koji su ga više od pola sata reanimirali na terenu.

Posle toga, on je u teškom stanju prebačen u bolnicu, potvrdila je NFL liga, a igrači oba tima su u suzama i neverici gledali šta se dešava, dok su čelnici takmičenja takođe doneli odluku da se duel ne nastavlja.

Od prvog momenta, veliki broj je onih koji pružaju podršku igraču, a nekolicina navijača Bilsa je veče provela ispred bolnice u Sinsinatiju kako bi pružila podršku Hemlinu.

Njegovi vitalni znaci su se vratili u normalu i uspavali su ga kako bi mu stavili cev za disanje u grlo. Trenutno rade testove. Javićemo novosti čim ih budemo imali – napisao je na Tviteru Hemlinov predstavnik Džordan Runi.

U momentu kada je došlo do ovog nemilog događaja, Bengalsi su vodili u derbiju sa 7:3, a sam duel imao je veliki značaj, pošto su oba tima među glavnim kandidatima za Superboul. Učinak Bafala u AFC je 12-3 i drugi su, dok su Bengalsi mesto iza sa 11-4.

(Pančevac/Sportal)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.