UZNEMIRUJUĆE! Pretučen dečak u naselju Braće Jerković. Napadnut jer se verbalno suprotstavljao vandalizmu. Nadzorna kamera sve snimila!

19:41

01.01.2023

Podeli vest:

Printscreen/Instagram/Serbialive_beograd

Poslednjeg dana decembra, pretučen je maloletnik u naselju Braće Jerković u Beogradu, navodi se na Instagram stranici Serbia live Beograd.

Na snimku sa nadzorne kamere vidi se grupa mladića koji brutalno udaraju jednog dečaka.

Kako se navodi u postu, taj 16-godišnjak je samo verbalno branio igralište koje je grupa huligana uništavala i zbog toga je završio sa teškim povredama.

„Sinoć oko 21.30 grupa maloletnika iz naselja Braća Jerković pravila je haos na dečjem igralistu u naselju Vojvoda Vlahović. Palili su baklje, vređali prolaznike, uništavali su jedino dečje igraliste koje smo dobili pre tri godine, a koje je namenjeneo za 2.000 dece iz naselja. Naš komšija, dete od 16 godina je rečima branio igralište i završio je sa teškim telesnim povredama. Delikventi koji devastiraju zajedničku imovinu snimljeni su sa više nadzornih kamera, a ovo je samo jedan od snimaka koji je nastao neposredno pored kuće našeg pretučenog komšije. Radi se od momku uzornog vaspitanja i obrazovanja, detetu za primer, koje je samo štitilo svije igralište od horde hijena koja daleko od svojih roditelja glume ludilo“, piše uz snimak tuče.

 

(Pančevac/Kurir.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.