DEVOJKA SA FRISTAJLERA PODELILA SVOJU PRIČU: Voda je bila do kolena! Počela sam da plačem i vrištim! Zamalo da se podavimo

12:31

01.01.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

Poznati beogradski splav „Fristajler“ počeo je da tone sinoć oko ponoći, a pukom srećom, niko nije nastradao! Očevici i ljudi koji su bili na splavu ispričali su da je nastala panika i da su svi počeli da beže napolje kada je voda počela na nadire.

Jedna devojka je neposredno nakon što je izašla sa potopljenog splava snimila video i okačila ga društvenu mrežu Tiktok.

Ćao svima, mi smo sada čekale Novu godinu na „Fristajleru“ i splav je krenuo da tone ljudi! Znači voda nam je bila do kolena. Baš je kod nas počeo da tone u separeu, ja sam počela da plačem i da dramim. Dobro je da smo svi spasli živu glavu. Mogli smo se podaviti u onoj vodi – rekla je devojka ispred splava i dodala „da joj je posle svega ta situacija smešna, ali da zapravo ništa nije smešno i da su svi jedva izvukli živu glavu.

Ona je potom u drugom videu detaljno objasnila da se prvo, u jednom momentu, ispred njenog separe raščistilo.

Ja sam milsila da se neko pobio i onda smo odjednom shvatila da je voda došla do kolena. Devojke su bile u štiklama, u haljinama, što otežava izlazak. Odjednom su svi krenuli ka izlazu, ostavili su unutra jakne, pakao je bio – ispričala je ona kako se Novogodišnja noć pretvorila u pravu katastrofu.

Ova devojka je rekla i da se zaprepastila komentarima ljudi, koji su na vesti o potonuću splava pisali „dabogda se svi podavili“.

(Kurir)

Ne propustite:

OGLASIO SE PEVAČ KOJI JE NASTUPAO NA FRISTAJLERU: Sa masom trčao ka izlazu, nije mogao da veruje da splav tone

SVIRAČI SVIRAJU DOK FRISTAJLER TONE: Svi su skakali jedni preko drugih! NOVI DETALJI

PRVI SNIMCI SPLAVA FRISTAJLER U BG KOJI JE POTONUO: Nekoliko minuta iza ponoći nastao je pravi haos JEZIV SNIMAK VIDEO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.