PANČEVAČKA NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA OKUPILA NEVEROVATAN BROJ GRAĐANA Stevanović: Uradili smo pravu stvar! (FOTO i VIDEO)

13:57

28.12.2022

Podeli vest:

Radovan Đerić

Gradski parku u Pančevu danas je bio najveća gostinska soba Južnog Banata, pa i šire.

Manifestacija „Pančevačka novogodišnja čarolija” okupila je neverovatan broj mališana, njihovih roditelja, baka i deka, ali i učesnika u zabavnom programu, animatora i volontera…

 

 

Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva, kaže da je presrećan kada vidi osmehe zadovoljnih mališana i da je „Pančevačka novogodišnja čarolija” ubeležena kao gradska manifestacija. Dodao je da se nada da će ona imati dugu tradiciju.

Radovan Đerić

„Okružen ovolikim brojem dece i roditeljia, ja se zaista osećam fenomenalno i presrećan sam kad vidim osmehe dece. Oni mi govore da smo uradili pravu stvar!

Potrudili smo se da deca osete radost praznika, jer deca su naše najveće bogatstvo, a njihova sreća zbog predstojećih praznika je nešto što i nas ispuni radošću.

Drago mi je što je ove godine veći broj prijavljene dece za novogodišnje paketiće, skoro pa duplo. Imamo oko 7.500 prijavnjene dece i nešto više paketića, a nadam se da će, iz godine u godinu, broj novogodišnjih paketića za naše mališane da raste; baš kao što se razvija i raste naš grad.

Trudili smo se da tokom ove godine domaćinski vodimo grad, da ga unapređujemo i razvijamo. Nastavićemo i u 2023. godini da ulažemo u Pančevo kako bi bio što bolje i prijatnije mesto za život.

Moram da iskoristim ovu priliku da svim sugrađankama i sugrađanima poželim, pre svega, dobro zdravlje u novoj godini, da budu uspešni, zadovoljni i nasmejani. Srećna vam predstojeća 2023. godina!” rekao je Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva.

Građani su zaista uživali u manifestaciji, što dokazuju osmesi na njihovim licima. Slažu se da je organizacija bolja od prošlogodišnje, a kao i svaka manifestacija i ova će rasti i iz godine u godinu biti sve bolja, kažu neki sa kojima smo razgovarali. Neki roditelji su se snašli i po paketiće poslali deke i bake, a oni ostali da uživaju sa svojom decom.

Miroslava Cvejin-Galešev

U programu „Pančevačke novogodišnje čarolije” učešće su uzeli: Dečji hor „Vokal kids”, Mađioničar Pucko, Mažoretkinje Pančeva, plesači Kluba „Duo balet”, animatori kampa „Moj super raspust”, Dečiji duvački orkestar „Brass pilići”,  umetnici udruženja „Visoko C” izvešće operu za decu „Cvrčak i mrav”, a Bend „Gitar anima” održaće koncert pod nazivom „Rokenrol za decu”.

Pored više Deda Mrazova, prisutni njegovi pomoćnici vilenjaci, Patrolne šape i mnogi drugi likovi iz dečici omiljenih crtaća. Svi zajedno potrudiće se da ova novogodišnja čarolija bude nezaboravna.

Roditelji ili staratelji koji su prijavili mališane, a nisu umogli da prisustvuju manifestaciji, paketiće mogu preuzeti u četvrtak ili petak u Uslužnom centru Gradske uprave od 9 do 14 sati.

(Pančevac / Miroslava Cvejin-Galešev)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.