SRPSKI OSNOVAC POSETIO KIM! Kad odete tamo, treba da gledate srcem a ne očima NA TIK TOKU IMA 100.000 PREGLEDA

11:45

28.12.2022

Podeli vest:

Pritnscreein/© Tiktok_pepopovic

Dečak koji je nedavno otišao na KiM je svojom pojavom, vokabularom i patriotskim osećanjima prikazanim na televiziji, oduševio narod u zemlji, ali i čitavu dijasporu.

„Kad odete na Kosovo, ne treba da gledate svojim rođenim očima, treba da gledate srcem“, lekcija je srpskog osnovca i za njegove mnogo starije građane koji nikada nisu posetili južnu srpsku pokrajinu.

„Sad skoro sam bio na Kosovu i moji doživljaji, mogu da kažem, su drugačiji pre i posle Kosova. Pre sam se plašio da idem na Kosovo, mislio sam da je tamo opasno, da će da me ubiju čim odem tamo. Ali ne!“, započeo je mališan u svom obraćanju.

On je ljudima koji se iz nekog razloga plaše da idu južnije od Kosovske Mitrovice, poručio da nemaju od čega da zaziru.

„Ne znam čega se plaše, samo treba da odu tamo i da vide kako to uopšte izgleda“, pojasnio je ponositi dečak reprezentativno obučen u plavo odelo, sa teget kravatom i gestikulacijom na kojoj bi mu pozavideli i brojni političari.

@pepopovic Kako dete doživi Kosmet❤️???????? #foryou #fy #srbija #hrvatska #bosna #kosovojesrbija #makedonija #crnagora #kosmet #kosovo ♬ original sound – Petar Popović

Osnovac je otkrio i da je na svom putovanju na „svetu srpsku zemlju“ ostvario kontakte sa svojim vršnjacima.

„Ta deca koja tamo žive, s njima sam se igrao, družili smo se. Pitali su me razne stvari, šta treniram i tako… Rekao sam im da treniram džudo i možete misliti, pitali su me kako da se brane od Albanaca, da im pokažem neke trikove“, ispričao je dečak i dodao da „ta deca nemaju razloga da ostaju na KiM u takvom okruženju i da je neophodno da ih shvatimo kao svoju braću“.

On je preporučio i drugima da posete KiM jer će im to promeniti život, baš kao i njemu koji ima želju da se vrati na južnu srpsku pokrajinu i ovog puta, ostane duže.

Video njegovog gostovanja na TikToku ima više od 100.000 pregleda, a u komentarima ga nazivaju „malim genijem“, „pametnicom“, „mirotvorcem“, te mu prognoziraju odličnu političku karijeru.

(Pančevac/RT)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.