ZVAO ME JE PREDSEDNIK VUČIĆ DA MI JAVI! Porodica DEJANA PANTIĆA presrećna: Pravda je pobedila, ovo je najsrećniji dan za nas

11:42

28.12.2022

Podeli vest:

printscreen/youtube/Kosovo online

Bivši pripadnik kosovske policije Dejan Pantić, koji je 10. decembra uhapšen na Jarinju, dok je obavljao privatne obaveze, biće pušten da se brani sa slobode.

Njegov sin Predrag rekao je za da je još uvek ushićen i ne veruje šta se dešava, kao i da nema tačnu informaciju o tome kada će se njegov otac vratiti kući.

Kako je dodao, situacija na KiM je i dalje veoma komplikovana i zbog barikada na severu nemaju pojam o tome kada će Dejan doći kući, ali ono što je bitno je da deluje kao da je pravda pobedila.

Suzana Pantić, supruga bivšeg policajca Dejana Pantića, nakon vesti da će njen suprug biti pušten da se brani sa slobode izjavila je:

Čula sam vest, evo pre Vas me je zvao predsednik Vučić, rekao je da je sve učinio, da se trudio, da je trud uspeo. Pitao me kako osećam – kaže Suzana Pantić supruga uhapšenog Dejana Pantića, posle čijeg hapšenja su usledile barikade na Kosovu i Metohiji.

Na pitanje  kako se oseća, ona kaže:

Ovaj dan mi je najdraži u životu! – javljaju „Novosti“.

(Pančevac/Novosti)

POSLE TRI NEDELJE PRITVORA: Dejan Pantić biće pušten da se brani sa slobode

(Pančevac/Telegraf/Novosti)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.