EVAKUISAN AERODROM U PRIŠTINI: Stigla dojava o bombi! Odgođena tri leta

11:29

28.12.2022

Podeli vest:

koha

Međunarodni aerodrom Priština „Adem Jašari“ dobio je u sredu ujutro pretnju bombom, saopštila je portparolka ovog aerodroma Valentina Gara. Ona je rekla da su putnici i osoblje evakuisani.

„Potvrđujemo da smo dobili prijetnju bombom. Putnici i osoblje su evakuisani i bezbedni su. Ekipe uključene u plan za vanredne situacije obavljaju svoje dužnosti“, saopštila je Gara.

Policijske jedinice sa psima vrše uviđaj.

Kosovska policija je potvrdila da se radi o pretnji eksplozivnom napravom i da je aerodrom privremeno zatvoren iz bezbednosnih razloga.

„Kosovska policija je danas u jutarnjim časovima primila informaciju pretećeg sadržaja o eksplozivnim napravama na međunarodnom aerodromu „Adem Jašari“ u Prištini. Na osnovu ovih informacija, Policija Kosova je u saradnji i koordinaciji sa nadležnim institucijama odmah preduzela policijskih akcija, gde je iz bezbednosnih razloga privremeno zatvorio aerodrom. Radi uviđaja, kontrole i mera sigurnosti angažovane su nadležne jedinice, te molimo za razumijevanje svih građana“, navodi se u saopštenju policije.

Tri leta su već odgođena, navodi se na sajtu Aerodroma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.