SARADNJA DZ PANČEVO I KOMPANIJE NIS: U okviru projekta Pitaj lekara održana predavanja o veštinama komunikacije

15:07

27.12.2022

Podeli vest:

Printscreen/YT

Dom zdravlja Pančevo, u okviru pilot projekta „Pitaj lekara” u saradnji sa kompanijom NIS, organizovao je edukativna predavanja za zaposlene. Održana su dva predavanja o veštini komunikacije.

Doktorka Tijana Aranđelović Klasnetić, lekar opšte medicine, zaposlenima u NIS-u održala je predavanje o veštini komunikacije.

Psiholog Andrej Gađanski održao je predavanje o asertivnoj komunikaciji.

Dr Tijana Aranđelović Klasnetić istakla je da je komunikacija osnov međuljudskih odnosa. Komunikacija na radnom mestu je poseban vid komunikacije. Prilagođavanje komunikacije omogućava bolje postavljanje ciljeva, lakše dolaženje do rešenja, smanjenje anksioznosti, bolje organizacije, vođenje i koordinaciju tima, izbegavanje neželjenih nesporazuma.

Psiholog Andrej Gađanski istakao je da asertivnost predstavlja komuniciranje i izražavanje misli, osećanja i stavova, tako da potrebe i želje budu predstavljanje na način koji je razumljiv drugome, i to uz uvažavanje tuđih misli, osećanja i stavova, što predstavlja sposobnost da se izrazi otvoreno, na iskren, prikladan, direktan način, uz ukazivanje poštovanja drugome i da se u asertivnoj komunikaciji obe strane smatraju za jednako važne.

(Pančevac/Vojvodina uživo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.