#STOPPETARDAMA Ovaj post posvećujem svima koji se po FB busaju u grudi s pričom o bolesnoj deci! Petarde? Ne, hvala!

23:40

23.12.2022

Podeli vest:

Stižu novogodišnji praznici i sa njima stari problemi -petarde.  Prenosimo vam post koji je privukao veliku pažnju na Fejsbuku, a njegov autor ističe da ga je posvetio  svima koji se po FB busaju u grudi sa pričom o bolesnoj deci, eto čak ne morate da brinete ni o životinjama koje ne podnosite, za koje vas baš briga, „zadovoljstvo“ vašeg milog čeda je na prvom mestu..

Baciti petardu je za njih „neopisiva radost“ šteta im to uskratiti (ironičan sam)..Ima li svrhe da vas pitam da li vam je ikad palo na pamet kako se na to vaše bombardovanje osećaju deca sa autizmom?! Ili sa daunovim sindromom? Znate li da dete sa autizmom plače i po par sati zbog jednog „topovskog udara“ tih vaših jebenih petardi? I dok vi u ponoć slavite u krugu svoje srećne porodice, polupijani i razgaljeni neko zbog vas, možda u vašoj zgradi, ili zgradi (kući) prekoputa preživljava agoniju! Zbog par minuta vašeg zadovoljstva neko umre, neko prođe kroz pakao, neko zbog vas NE ZNA ŠTA SU PRAZNICI. Al šta vas to briga, pa vi ne razmišljate ni o SVOM detetu kome petarda može da odkine celu šaku, celu facu, može da ostane gluvo…kako bi ste tek brinuli o drugima. Ali okajaćete vi vaše grehe, stavićete „AMIN????“ ispod neke FB ikone..za Božić ćete napisati „MIR BOŽIJI“ posle rafalne paljbe i rešili ste se svih grehova..
P.S. za novac koji ste proćerdali na glupu pirotehniku mogli ste da obradujete decu bez roditelja paketićima npr…Jao zaboravio sam vi ste samo teoretski brižni…malčice je drukčije u praksi..
#stoppetardama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.