NIS UPRILIČIO КOКTEL ZA NOVINARE: Dobra saradnja i ove godine

14:58

21.12.2022

Podeli vest:

Nakon dvogodišnje pauze prouzrokovane pandemijom virusa korona, ponovo je održan tradicionalni koktel na kome predstavnici kompanije NIS okupljaju novinare iz pančevačkih redakcija.

Lepo druženje upriličeno je u sredu, 21. decembra u prostorijama restorana „Poco Loco”. Bila je to prilika da se u neformalnoj atmosferi analizira postignuto u protekloj godini, da se razmene dobre želje i da se „poseju” ideje koje će dogodine sigurno izrasti u neke nove uspešne zajedničke projekte.

Drago mi je što vas sve ponovo vidim. Želim da vam se zahvalim na dobroj saradnji i na partnerskom odnosu koji gradimo svih ovih godina. Iako svako od nas radi svoj posao, uvek se nađemo na pola puta i to je zaista dobra vest. Poželeo bih vam svima da što pre zaboravimo ovu godinu. Nakon korone smo svi očekivali nešto bolje, ali je nažalost i 2022. bila i u najmanju ruku čudna za sve nas. Poželeo bih vama i vašim porodicama srećnu Novu godinu, sve nabolje, zdravlja i mira, a mi smo tu za vas i naredne godine – poručio je okupljenim novinarima Stefan Despotović, direktor PR centra kompanije NIS a. d. Novi Sad.

Ovo okupljanje samo je jedan u nizu pozitivnih primera da kompanija NIS poštuje svoje saradnike iz najrazličitijih segmenata svog poslovanja i da to, u skladu sa svojim sloganom, ume da pokaže – na delu. Zato i jeste lider na koga se valja ugledati.

Dragana Kožan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.