SIN DEJANA PANTIĆA: Ovo je već 12. dan, a mi nemamo nikakvih podataka o njemu, ne znam kome više da se obratimo

17:50

20.12.2022

Podeli vest:

printscreen/youtube/Kosovo online

Porodica uhapšenog bivšeg policajca Dejana Pantića otišla je danas samoinicijativno do baze specijalnih kosovskih jedinica blizu prelaza Jarinje u nadi da će ga videti ili čuti, ali jedino što su uspeli bilo je da predaju njegove stvari za presvlaku i ličnu higijenu.

Sin Predrag kaže da njemu i majci nije bilo dozvoljeno da stupe u kontakt sa Dejanom, prenosi Kosovo onlajn.

– Majka i ja smo došli ovde da predamo neke stvari za oca samoinicijativno. Došli smo da probamo da pitamo ljude koji ovde rade da stupimo u kontakt sa njim, da mu daju telefon da nas pozove ili da ga posetimo. Mi 12. dan nemamo nikakvih podataka o njemu. Nije dobio pravo na poziv ni na posetu. Ljudi koji su izašli bili su ljubazni, nismo imali problema sa njima. Oni kažu da rade svoj posao i da ne mogu da puste da ga čujemo i vidimo dok sudija ili neko „odozgo“ to ne odobric- rekao je Predrag Pantić.

 

Predrag Pantića kaže da su advokati pravno odavno odradili sve što treba i predali sve zahteve, ali da neko ne omogućava njegovom ocu ostvarivanje osnovnih ljudskih prava, da čuje porodicu.

„Ovo je već 12. dan, ne znam kome više da se obratimo. Nisu nam dali da ga vidimo i čujemo. Uzeli su njegove stvari za presvlaku i ličnu higijenu. I dalje apelujem, molim nekoga da vidi da se ovde u 21. veku krše elementarna ljudska prava i da čovek već 12. dan nije stupio u kontakt sa porodicom i advokatom“, kaže Predrag Pantić.

(Kosovo online)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.