OVAKO JE PRED SMRT O DROGI PRIČAO SIN MARINE TUCAKOVIĆ: Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam 4 godine imao pauzu! Sada biram pamet VIDEO

15:42

20.12.2022

Podeli vest:

Pritnscreen/KurirTV

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, danas je iznenada preminuo.
Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas, piše Kurir.

Prema izvešatavanju domaćih medija, Milan Laća Radulović je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici.

Milan Laća Radulović je krenuo stopama svoje majke, pa je i sam pisao tekstove za mnoge domaće zvezde.

Samo par meseci pred smrt, Milan Laća Radulović dao je jedan izuzetno dirljiv intervju sa Kurir, Kako je tada rekao, od malih nogu bio je pravi „antihrist“, ali je uvek u svom domu, koji je nazivao „kuća estrade“, imao dosta ljubavi.

– Odrastanje sa mojim roditeljima bilo je kao igra mačke i miša. Svi smo bili potpuno različiti, a uvek tu jedno za drugo. Ljubav i razumevanje uvek su najbitniji. Ljubav bez razumevanja može da bude kontraproduktivna, neko ko te voli povredi te rečima, a onda je mnogo teže – pričao je Laća za Kurir.

Bez obzira na veliku ljubav koju je u porodici imao, on je ipak upao u začarani krug narkomanije, što označava svojim najtežim životnim razdobljem.

– Ceo period je bio dosta dug. Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam 4 godine imao pauzu, ali kad sam završio na klinici za odvikavanje tu je bio kraj. Počelo je kao radoznalost, a nastavio sam i kad sam shvatio da loše utiče na mene. To je bolest. Kad osetiš prvu heroinsku krizu to je nešto… To je najopasnija droga. Nama se heroin na Vračaru nudio više nego trava, svuda ga je bilo. Sada ga toliko nema – govorio je Milan.

Laća otkriva i da je, nakon lečenja, odabrao zdrav razum i opisuje proces svog lečenja:

– Pokušali smo kući dva puta, imao sam i dobrog psihijatra, koji mi je predložio bolničko lečenje. Meni je na klinici bilo lepo. Nisam bio uplašen, bio sam očajan, ali mi je bilo divno. Imao sam meditaciju, poneo knjige, radio sam pesmu, a oko tebe su ljudi sa kojima deliš problem. Danas sam oprezan, biram pamet – rekao je tada Radulović.

KUMA MARINE TUCAKOVIĆ U ŠOKU ZBOG SMRTI MILANA RADULOVIĆA: Futa mi je rekao da su Laću našli mrtvog na ulici! Futa nije sad baš za razgovor

MUŽ MARINE TUCAKOVIĆ POSLE VESTI DA MU JE SIN PREMINUO: Laća je pronađen u Tel Avivu na ulici! Nije nam poznato u kakvom je stanju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.