POSLEDNJI ISPRAĆAJ SINIŠE MIHAJLOVIĆA U RIMU Brojne fudbalske legende došle su da odaju počast čuvenom Mihi!

12:56

19.12.2022

Podeli vest:

printscreen/yt

Fudbalski svet, Italija i Srbija opraštaju se od Siniše Mihajlovića proslavljenog fudbalera i fudbalskog trenera koji će biti sahranjen danas u Rimu.

Poslednji ispraćaj počeo je u 11 sati u Bazilici Svete Marije, anđela i mučenika.

Počela je služba u Bazilici Svete Marije, anđela i mučenika, dok se ispred hrama nalazi veliki broj ljudi. Opelo Siniši Mihajloviću vodi vladika austrijsko-švajcarski Andrej Silerdžić, pod čijom jurisdikcijom je i italijanska dijaspora.

printscreen/yt

Dok u Bazilici Svete Marije, anđela i mučenika traje služba, isprd hrama su veliki redovi ljudi koji žele da se oproste od Siniše Mihajlovića.

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić došao je sa igračima Lacija, za koji je nekada igrao i Mihajlović, da oda poslednju počast legendarnom Mihi.

Na sahranu su došli i fudbaleri Bolonje, italijanskog kluba čiji je Mihajlović bio trener u dva navrata. Bolonja je i poslednji tim koji je Mihajlović trenirao, do pre nekoliko meseci.

Brojne fudbalske legende stigle su u Rim na sahranu Siniše Mihajlovića, pišu italijanski mediji, a prenosi RTS.

U Rimu su Dejan Stanković, Dragan Stojković Piksi, Vladimir Jugović, Zoran Mirković, Gordan Petrić, Slaviša Jokanović, Aleksandar Kolarov, Robert Prosinečki, Zvonimir Boban, kao i brojni predstavnici italijanskih i srpskih fudbalskih klubova.

Na sahrani je ispred Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković, a Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović i Marko Perović došli su u ime Crvene zvezde.

 

(Politika)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.