RADOST U KLUBU RUSLANA: 6 medalja za pančevačke gimnastičarke na Prvenstvu Vojvodine i treće mesto u ekipnoj konkurenciji

11:44

16.12.2022

Podeli vest:

KRG Ruslana

Gimnastičarke pančevačkog kluba ritmičke gimnastike „Ruslana”, nastavljaju da  nižu uspehe. Da se u njihovom klubu odlično radi potvrdili su i na Prvenstvu Vojvodine u individualnom B program i na Kupu Vojvodine u individualnom C programu, održanom 15. decembra u organizaciji Gimnastičkog Saveza Vojvodine u Novom Sadu.

Na Prvenstvu Vojvodine u ekipnoj konkernciji pančevačke gimnastičarke izborile su treće mesto, a u individualnom programu odnele su šest medalja.

Magdalena Medan (2012) osvojila jedno zlato i dve bronzane medalje, Lara Raković (2011) jedno zlato i jednu bronzanu medalju, Miona Bogdanov (2009) jednu bronzanu medalju.

KRG Ruslana

Na Kupu Vojvodine u ekipnoj konkurenciji klub je imao tri ekipe, koje su osvojile treće, šesto i sedmo mesto, a u individualnom programu odnele su pet medalja. Na spisku uspešnih našle su se takmičarke, koje su nastupali svaka u svojoj uzrastnoj kategoriji: Sofija Ćirić (2014) prvo mesto, Lea Ljubinković  (2014) drugo mesto, Kja Manevski (2014) treće mesto, Minja Stanojević (2014) šesto mesto, Leona Milutinović (2015) sedmo mesto, Danica Orlić (2013) drugo mesto, Lena Milanović (2009) drugo mesto, Natali Kotvaš (2008) peto mesto.

– Ovi uspesi će svakako dati novi podsticaj za još veću posvećenost u ovoj jedinstvenoj sportskoj disciplini, nesvakidašnjeg spoja ritma, muzike, gracioznosti. Na tom putu, ovaj uspeh predstavlja još jedan korak dalje, rekla je trener kluba Ruslana Lucenko Petrin.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.