MEDALJE ZA PANČEVAČKE STRELCE: Aleksa i Iva Rakonjac pobednici na Internacionalnom prvenstvu Beograda

15:30

12.12.2022

Podeli vest:

SD "Pančevo 1813"

Pančevački miks puškom Iva i Aleksa Rakonjac, iz Streljačke družine „Pančevo 1813“, pobedili su prvog dana Internacionalnog prvenstva Beograda u nadmetanju mešovitih parova.

Prvog dana 47. Internacionalnog Prvenstva Beograda, u Bellexpo centru, na 60 elektronskih meta, sa 300 učesnika iz 11 zemalja, završeno je takmičenje mešovitih parova vazdušnom puškom i pištoljem.

Pančevački miks – mešoviti par iz Streljačke družine „Pančevo 1813“ je nastupio u sastavu Iva i Aleksa Rakonjac i u konkurenciji od 13 ekipa vazdušnom puškom je uspeo da se plasira u finale na drugu poziciju koja time i garantuje srebrnu medalju. 

U nastavku borbe u finalu Iva i Aleksa su pobedili bugarski miks tim Tanju Rizovu i Antona Rizova rezultatom  od 16.12 i osvojili zlatne medalje i novčanu nagradu.

Mešoviti par pištoljem je bio sastavljem od Pančevca Marka Ninkovića, koji je odlično otpucao 281 krug, i Nađe Martinović iz Partizana, kojoj nije išlo najbolje, pa su zauzeli jedanaesto mesto.

Drugog dana nastupaju pojedinačno svi juniori i seniori puškom i pištoljem, dok će trećeg dana nastupiti svi u seniorskoj opštoj kategoriji, i boriti se za ulazak u finale od osam najboljih i medalje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.